BKTrans Transportbedrijf BKTrans Transportbedrijf

BKTrans: méér dan transport

BKTrans vindt dat transport efficiënter, sneller en perfecter kan. Transport gaat namelijk verder dan jouw lading van A naar B brengen. Transport draait om vertrouwen, expertise en om maximale inzet. En dat is nu net wat BKTrans jou kan bieden.

Meer over BKTrans

Kraanwagen verhuur

In de bouwsector word vandaag de dag steeds meer kant en klaar geproduceerd, steeds meer maatwerk besteld en veel goederen moeten binnen enkele uren al geleverd worden op de bouwplaats.

BKTrans springt hier op in met deze zeer compacte Pacton kraanoplegger die geschikt is voor het vervoer van al mogelijk denkbare bouwmaterialen. Met behulp van lift- en stuurassen onder deze voertuigen en de uiterst schone euro 6 motor zijn wij in staat om in de kleinste straten van de binnensteden goederen te lossen. De oplegger is bovendien voorzien van een zeer sterke 14-ton/meter kraan met stempels en 2 keer uitschuifbare mast, hierdoor kunnen de goederen op vrijwel iedere plek gelost worden en op een reikwijdte van 5 meter naast de trailer worden gelost. Aan deze kraan kunnen wij zowel een pallethaak als een stenenklem leveren.

Met de juiste ervaren chauffeurs kunnen wij de klant hiermee optimaal van dienst zijn! Dit voertuig kan ingezet worden voor zowel normale (dagelijkse en/of wekelijkse) leveringen als voor spoedritten.

 

BKTrans Transportbedrijf
BKTrans Transportbedrijf

Is dit precies wat jij zoekt?!

Voor meer informatie over de mogelijkheden hiervan kunt u een offerte aanvragen, een email sturen of bellen naar 085-0449339 en vraag naar de vele mogelijkheden!

Offerte aanvragen voor kraanverhuur